Nieuws

UniPartners verhuist

De laatste jaren kende de UniPartners Group een sterke groei. UniPartners Consultancy telt ondertussen 160 medewerkers. Een toename in Consultants die voor onze klanten projecten uitvoeren, alsook in extra medewerkers die onze dienstverlening ondersteunen. Met de overname van Raposa en Proob eind vorig jaar, vervoegden ook deze teams de UniPartners Group. Zo bieden we naast de detachering diensten van UniPartners Consultancy met RACS voortaan ook een financieel management oplossing voor bedrijven aan.
 
"We zochten al een tijdje naar een grotere kantoorruimte in de buurt", licht Walter Van den Eynde toe, CEO van de UniPartners Group. "De ligging was een belangrijke voorwaarde, zodat een makkelijke bereikbaarheid kan gegarandeerd blijven. Bovendien moest het gebouw voldoende ruimte bieden voor onze verdere groei-ambitie. We zochten vooral ook naar een gebouw in lijn met wie we zijn en onze aanpak: een bedrijf waar mensen zich 'thuis' voelen. Waar samenhorigheid en ontspanning naast inspanning gestimuleerd worden. Waar er ruimte is voor vele opleidingen en events. En waar medewerkers, klanten en andere bezoekers met een lekkere koffie warm onthaald kunnen worden."
 
Dit mooie gerestaureerde herenhuis van 1885 met prachtige tuin, gelegen in de Kardinaal Cardijnstraat in Terhagen (Rumst), voldoet aan al onze voorwaarden.
In de lente van 2018 verwelkomen we u graag in ons nieuw kantoor.

01/12/2017

Keep yourself educated and never stop learning!

Wij geloven zeer sterk in het gezegde 'stilstaan is achteruitgaan'. Bij UniPartners wordt elke medewerker gestimuleerd - en geven we alle kansen - om te blijven groeien.
Ons opleidingsjaar loopt van september tot juni. Het nieuwe jaar is ondertussen goed gestart dus blikken we graag terug met enkele cijfers op het voorbije, succesvolle opleidingsjaar.
 
Er staan maar liefst 2116 opleidingsuren op de teller. Dit wil zeggen dat er 329 cursisten zijn geweest dit opleidingsjaar. Onze collega's volgden één of meerdere opleidingen. Wij voorzien niet alleen opleidingen op kantoor via onze Compentence Centers maar geven onze collega's ook de kans om via avondschool alsnog een (bijkomend) diploma te halen.
 
Hieronder een kort overzicht van alle opleidingen en congressen van het opleidingsjaar 2016 - 2017.

IT

 • Docker (4 sessies)
 • Angular2 (4 sessies)
 • Techorama
 • Devoxx
 • VMware Certified Professional 6 - Data Center Virtualization (examtraining) (2 sessies)
 • VMware Summerschool 2016 (8 sessies)
 • NL VMUG Usercon 2017
 • Microsoft Tech Summit 2017 Amsterdam
 • VMworld
 • Veeam Solutions
 • Prince 2 Practitioner (7 sessies)
 • SCRUM (4 sessies)
 • Time Management
 •  

  Finance

 • BTW update 2016
 • Plannen en budgetteren (3 sessies)
 • US GAAP (2 sessies)
 • Time Management
 • Stress- en burn-out preventie
 •  

  Wij zijn heel trots op de groeiprestaties van onze collega's en kijken al uit naar volgend opleidingsjaar.
  Ben jij ook benieuwd naar welk groeitraject jij zou kunnen volgen bij UniPartners?
  Stuur gerust een mailtje naar jobs@unipartners.be en we bespreken het graag met jou.

  01/10/2017

  UniPartners Freelance Breakfast

  Op donderdag 26 oktober 2017 organiseren wij onze Freelance Breakfast in ons hoofdkantoor te Rumst.
  Dit is een aangenaam netwerkmoment voor Freelancers die op zoek zijn naar een nieuw project of voor Freelancers die hun netwerk willen uitbreiden.
   
  Ben je op zoek naar een nieuw project of kom je op korte termijn beschikbaar? Spring dan zeker eens binnen om te horen welke van onze openstaande opdrachten interessant zouden zijn voor jou. Je mag ook gerust jouw Freelance collega's meenemen.
   
  Wil je er graag bij zijn? Geef een seintje aan onze Senior Recruiter van Freelance IT Consultants: Kim El Boubsi: kim.elboubsi@unipartners.be.
   

  Nog een aantal goede redenen om aanwezig te zijn:

 • Het evenement is gratis voor alle Freelance IT Professionals
 • Je leert er op korte tijd enorm veel interessante mensen kennen
 • Het is een zeer laagdrempelig en toegankelijk netwerkevent
 • Je krijgt de kans om het UniPartners team te leren kennen, waardoor we beter kunnen samenwerken.
 • Praktische informatie van onze ontbijtsessie

 • Datum: donderdag 26 oktober 2017, doorlopend welkom van 07.30u - 10.00u
 • Locatie: UniPartners Rumst, Lage Vosbergstraat 3
 • Parkeergelegenheid: je kan gratis parkeren in de Hoge Vosbergstraat, op 1 minuut wandelen van ons kantoor!
 •  
  Hopelijk tot dan!
   
  Het UniPartners Freelance Services Team

  01/10/2017

  2016: een turbulent maar geweldig jaar!

  Met de start van het nieuwe jaar, blikken we met veel plezier en genoegen terug op 2016. Een jaar waarin wij niet hebben stil gezeten.

   

  Het begon al met de overname van Proob. Nieuwe collega’s maar vooral de eerste keer dat UniPartners geïnteresseerd was en investeerde in producten. Een nieuwe pijler kwam eraan. Enerzijds consultancy, anderzijds producten. En Proob heeft hier het startschot gegeven.

   

  Bovendien was het een jaar van mooie herinneringen. We zijn we op een koude donkere ochtend in april, verzameld op het vliegveld in Deurne. 75 Unipartners waren van de partij. Vliegtuig op en richting Marokko, het avontuur tegemoet. ’s Avonds met de jeeps arriveren in de Sahara, de sterrenhemel bekijken, een fris pintje op de top van een zandduin. Je moet het maar doen. En voor dag en dauw reeds het bed uit om de zonsopgang te bekijken vanop de bult van een dromedaris.

   

  Het leven is hard, weinig slapen, veel zien, en veel rijden, maar we hebben genoten. En veel geleerd. Thee zetten in Ouarzazate, waterdragers in Marrakech, de palmerai van Zagora, de kasbah, de Medina, het Jemaa El Fna plein, en een rondrit met landcruisers in de bergen rond Marrakech. We hebben de cultuur en de rijkdom van het land mogen opsnuiven. En het snuift naar meer.

   

  Wat ons in 2016 ook bijzonder veel plezier heeft gedaan, is de goede werking van de Competence Centers. De opleidingsagenda was interessant en uitdagend, en dat zie je dan ook onmiddellijk aan de talrijke opkomst van onze collega’s. Het was een zeer levendig gebeuren.

   

  En last but not least: op de valreep van het oude jaar hebben wij de aandelen van Raposa voor 100% overgenomen. We wensen, via deze weg, de stichter en vorige aandeelhouder Eric De Vos te bedanken voor zijn visie en inspanningen om Raposa te maken wat het vandaag is: een gekende vennootschap met een sterk product RACS en een sterk team, aanwezig in 6 landen, met een prachtige klantenportfolio, die, naar wij vernomen hebben, uiterst tevreden zijn van de bewezen producten en diensten.

   

  2016, bedankt, u was geweldig. 2017, wij zijn klaar om van jou een fantastisch jaar te maken!

  19/01/2017

  Proficiat, Kevin!

  Een dikke proficiat aan onze collega Kevin voor het behalen van zijn VCP6-DCV certificaat!

  27/12/2016

  Proficiat Dina, Stijn en Anne-Katrien!

  Onze collega Dina slaagde voor haar 2de jaar van haar Bachelor Business Management!
  Michaël haalde dan weer zijn Bachelor in Accountancy, terwijl Stijn en Anne-Katrien slaagden voor hun postgraduaat Corporate Finance!
  Proficiat!

  15/11/2016

  Proficiat met jullie certificaat!

  Proficiat aan onze collega's Filip, Yves, Tom en Hans met het behalen van hun Prince 2 Practitioner certificaat!
  Ook een dikke proficiat aan onze collega Franky, hij slaagde voor het VMWare Certified Professional 6 - Data Center Virtualization examen!

  15/11/2016

  Pagina's