Engineering

Excellent in Engineering

De technische professionals van UniPartners betekenen onmiskenbaar een meerwaarde voor elk project. Ingenieurs (burgerlijk en industrieel), bachelors of technisch geschoolde medewerkers (A2 met ervaring): onze mensen bekijken de hindernissen met kennis van zaken, om dan doordacht de beste weg te kiezen. Ze voelen zich gesteund door de menselijke UniPartners-aanpak, die hun continue ontwikkeling altijd vooropstelt.

Onderaannemers in Engineering

Bij elke opdracht treedt UniPartners op als onderaannemer van een partner die op zijn beurt met de eindklant in contact staat. Elke UniPartners-professional bouwt dan ook een hechte vertrouwensband op met het bedrijf dat een beroep doet op zijn of haar competenties. Dit vertrouwen is cruciaal in het projectteam en bepaalt mee de groei van ons bedrijf.
UniPartners investeert continu in de ontwikkeling van zijn mensen. Zo krijgt elke medewerker een budget voor seminaries en trainingen. Daarnaast wordt iedereen op de hoogte gehouden van evoluties binnen het vakdomein in het competence center Engineering, waar op regelmatige basis in-house opleidingen worden georganiseerd met externe docenten.

Samenwerken met raspaarden

Al onze Engineering-mensen zijn stuk voor stuk rasechte professionals. En de ervaring van een professional moet je nu eenmaal koesteren. We slagen erin met onze ingenieurs, bachelors en technisch ervaren medewerkers samen te werken op lange termijn. Alleen zo bekomen we uiterst bekwame en betrouwbare partners. Met hun kennis en maturiteit lossen ze elke verwachting van de klant in.

Vacancy cta eng

UniPartners, technisch gezien de juiste keuze

UniPartners gaat dynamische partnerships aan met adviesbedrijven, de blik gericht op de doelstellingen van de eindklant. We detacheren niet om het even wie, maar kiezen resoluut voor volbloed technisch talent met passie voor hun vak: ingenieurs (burgerlijk en industrieel), bachelors of technisch geschoolde medewerkers (A2 met ervaring). Wil je je loopbaan de sporen geven om nieuwe horizonten te ontdekken? Heb je de drive om bij te blijven en te groeien als specialist? Maak een ingenieuze keuze: solliciteer voor een van onze vacatures.