Finance

Finesse in Finance

De volbloed Finance consultants van Unipartners tillen ieder project naar een hoger niveau. Hun finesse komt voort uit hun maturiteit en gedrevenheid. De veelzijdigheid van hun opdracht zorgt daarbij voor boeiende stimulansen.

Onderaannemers in Finance

Bij elke opdracht treedt UniPartners op als onderaannemer van een consultingbureau.
Elke UniPartners-consultant bouwt dan ook een hechte vertrouwensband op met het consultingbureau dat een beroep doet op zijn of haar competenties. Dit vertrouwen is cruciaal in het projectteam en bepaalt mee de groei van ons bedrijf.
UniPartners investeert continu in de ontwikkeling van zijn mensen. Zo krijgt elke consultant een budget voor seminaries en trainingen. Daarnaast behoort iedereen tot een van de zeven competence centers, waarin we elkaar op de hoogte houden van evoluties binnen het vakdomein.

Samenwerken met raspaarden

Al onze financieel medewerkers zijn stuk voor stuk rasechte professionals. En de ervaring van een professional moet je nu eenmaal koesteren. We slagen erin met onze consultants samen te werken op lange termijn. Alleen zo bekomen we uiterst bekwame en betrouwbare partners. Met hun kennis en maturiteit lossen ze elke verwachting van de klant in.

Vacancy cta fin

Ga voor een boeiende carrière in Finance

UniPartners is een dynamische en onafhankelijke partner. Bovendien zijn we een lokale speler die altijd probeert dicht bij haar klanten te staan. Onze meerwaarde? Het talent, de ervaring en de maturiteit van ons team volbloedconsultants. Heb je zin om mee te draaien in een bedrijf waar kwaliteit en betrokkenheid de belangrijkste waarden zijn? Ben je enthousiast, gedreven en sta je vol ongeduld te trappelen om de teugels van je carrière in handen te nemen? Solliciteer dan voor een van onze vacatures.