ICT

Paardenkracht in ICT

Onze volbloed ICT-consultants stuwen elk project vooruit met de nodige paardenkracht. Die kracht halen ze uit hun professionele passie en hun uitgebreide ervaring. Bovendien worden ze geïnspireerd door heel wat boeiende uitdagingen.

Onderaannemers in ICT

Bij iedere opdracht in IT-detachering treedt UniPartners op als onderaannemer van een consultingbureau. Elke UniPartners-consultant bouwt dan ook een hechte vertrouwensband op met het consultingbureau dat een beroep doet op zijn of haar competenties. Dit vertrouwen is cruciaal in het projectteam en bepaalt mee de groei van ons bedrijf.
UniPartners investeert continu in de ontwikkeling van zijn mensen. Zo krijgt elke consultant een budget voor seminaries en trainingen. Daarnaast behoort iedereen tot een van de vier competence centers, waarin we elkaar op de hoogte houden van evoluties binnen het vakdomein.

Samenwerken met raspaarden

Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk rasechte professionals. En de ervaring van een professional moet je nu eenmaal koesteren. We slagen erin met onze consultants samen te werken op lange termijn. Alleen zo bekomen we uiterst bekwame en betrouwbare partners. Met hun kennis en maturiteit lossen ze elke verwachting van de klant in.

Vacancy cta ict

Solliciteer voor onze ICT-jobs

UniPartners is een dynamische en onafhankelijke ICT-partner voor adviesbedrijven. Bovendien zijn we een lokale speler die altijd probeert dicht bij haar klanten te staan. Onze meerwaarde? Het talent, de ervaring en de maturiteit van ons team volbloedconsultants. Heb je zin om mee te draaien in een bedrijf waar kwaliteit en betrokkenheid de belangrijkste waarden zijn? Ben je enthousiast, gedreven en sta je vol ongeduld te trappelen om de teugels van je ICT-carrière in handen te nemen? Solliciteer dan voor een van onze vacatures.