Freelance Jobs

Technisch Analist (Antwerpen)

Voor in Antwerpen ben ik op zoek naar een Technisch analist met kennis van integratie tussen software systemen en affiniteit voor functionele analyses.

Java Developer (Mechelen)

Analist-Programmeur Java
2800 Mechelen, België

Omschrijving:
Er werken 10 ICT-ers in het (lopende) maatwerkproject

Tester (Antwerpen)

Voor in Antwerpen zijn we op zoek naar een tester.

De unit 'SoSe Common'is binnen IT Services verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van software applicaties voor interne en externe klanten (zowel in België als internationaal) in volgende domeinen: Processing, Finance en Corporate.
Je werkt in eerste instantie mee in het team dat verbetertrajecten uitvoert voor klantenboekhouding en direkt omliggende systemen, op termijn kan je ook in andere domeinen terecht komen.

Business analyst (Gent)

Main role:
Impact assessment on existing processes and (HR focused) applications in order to identify non-compliance with general data protection rules for which needs to be compliant by May2018 as per EU-regulation

Project Manager (Limburg)

Functieomschrijving:
De departementen IT en Process Development gaan op zoek naar een bijkomende kracht als Project Manager (zie details onder) om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag naar ICT services & proceschanges.

We zoeken op externe basis.

Contracten per 3 maanden.

Start: Asap
Duur: Tot eind 2017, optie tot verlenging

System Engineer (Mechelen)

Je werkt mee aan projecten die wijzigingen aan de infrastructuur opleveren of die de bestaande infrastructuur grondig wijzigen en/of vernieuwen.
Je werkt samen met je collega's in een team in een uitdagende en snel veranderende omgeving, je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings.

Interim Manager (Sint-Niklaas)

Voor een klant (marktleider in B2C online optic solutions) omgeving Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een interim manager voor een logistiek automatiseringsproject.
Hoofdopdracht is het automatiseren van de logistieke processen waaronder picking and packing d.m.v de implementatie van aangekochte robotica en integratie ervan met SAP.
Optimalisatie van het transportverhaal. Evaluatie van de bestaande partners en heronderhandeling van de tarieven. Aansturen van een klein team (7).
- start asap
- duur 5-6 maanden
- Sr profiel logistiek management

Lotus Notes Developer (Gent)

Description
• Planning and follow-up of new requirements
o Follow-up of outsourced development
o Coordinate User Acceptance Tests (UAT)

• Very good knowledge of
o Lotus Domino Designer 8.5.x
o Formula
o LotusScript

• Notions of
o MQ-series
o Webdevelopment
o JAVA

Your profile:

Pagina's