2016: een turbulent maar geweldig jaar!

19 jan 2017

Met de start van het nieuwe jaar, blikken we met veel plezier en genoegen terug op 2016. Een jaar waarin wij niet hebben stil gezeten.

 

Het begon al met de overname van Proob. Nieuwe collega’s maar vooral de eerste keer dat UniPartners geïnteresseerd was en investeerde in producten. Een nieuwe pijler kwam eraan. Enerzijds consultancy, anderzijds producten. En Proob heeft hier het startschot gegeven.

 

Bovendien was het een jaar van mooie herinneringen. We zijn we op een koude donkere ochtend in april, verzameld op het vliegveld in Deurne. 75 Unipartners waren van de partij. Vliegtuig op en richting Marokko, het avontuur tegemoet. ’s Avonds met de jeeps arriveren in de Sahara, de sterrenhemel bekijken, een fris pintje op de top van een zandduin. Je moet het maar doen. En voor dag en dauw reeds het bed uit om de zonsopgang te bekijken vanop de bult van een dromedaris.

 

Het leven is hard, weinig slapen, veel zien, en veel rijden, maar we hebben genoten. En veel geleerd. Thee zetten in Ouarzazate, waterdragers in Marrakech, de palmerai van Zagora, de kasbah, de Medina, het Jemaa El Fna plein, en een rondrit met landcruisers in de bergen rond Marrakech. We hebben de cultuur en de rijkdom van het land mogen opsnuiven. En het snuift naar meer.

 

Wat ons in 2016 ook bijzonder veel plezier heeft gedaan, is de goede werking van de Competence Centers. De opleidingsagenda was interessant en uitdagend, en dat zie je dan ook onmiddellijk aan de talrijke opkomst van onze collega’s. Het was een zeer levendig gebeuren.

 

En last but not least: op de valreep van het oude jaar hebben wij de aandelen van Raposa voor 100% overgenomen. We wensen, via deze weg, de stichter en vorige aandeelhouder Eric De Vos te bedanken voor zijn visie en inspanningen om Raposa te maken wat het vandaag is: een gekende vennootschap met een sterk product RACS en een sterk team, aanwezig in 6 landen, met een prachtige klantenportfolio, die, naar wij vernomen hebben, uiterst tevreden zijn van de bewezen producten en diensten.

 

2016, bedankt, u was geweldig. 2017, wij zijn klaar om van jou een fantastisch jaar te maken!