testimonials

Bij UniPartners krijg je de kans om je te vervolmaken op professioneel vlak. Als Consultant krijg je de keuze uit verschillende projecten en bepaal je zelf welke richting je uit wil.
Er is ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen zodat je kan groeien, zowel horizontaal als verticaal, en in de mate dat je zelf wil groeien.
Deze opleidingen zijn zowel intern als extern, net om je toe te laten te groeien in je zelfgekozen richting. Ondanks het feit dat je als Consultant werkt, ken je ook je collega’s bij UniPartners.
Er zijn immers kansen genoeg om mekaar regelmatig te zien. Is het niet op een opleiding, dan is het misschien wel op de jaarlijkse kerstdrink, op een teambuilding, op een buitenlandse reis,...
Ook het privé-aspect is belangrijk, zo is op de jaarlijkse zomerbarbecue de hele familie mee uitgenodigd. Kortom, UniPartners laat je toe een raspaard te zijn in je vak, met een mooie harmonie tussen werk en privé.

- Stijn, GL & Tax Accountant

Ik werk heel graag bij UniPartners omdat het concept van dit bedrijf uniek is.
Als Consultant heb je veel afwisseling en UniPartners zorgt ook voor opleidingen die nodig zijn voor een goede dienst te leveren aan klanten.
En last but not least, iedereen is gelijk bij UniPartners.

- Maria, Controller

UniPartners is voor mij een ideale werkgever om voor te werken door enerzijds het diverse aanbod projecten in verschillende sectoren en de menselijke aanpak anderzijds.
Als Consultant kan ik heel snel veel bijleren door de verscheidenheid aan projecten waarin ik zelf kan bepalen welke functies het best bij mij passen.
Daarnaast zijn er nog talrijke opleidingsmogelijkheden die me helpen om mijn kennis uit te breiden.

- Wim, Controlling & Reporting Consultant

Acquiring and sharing knowledge drives me as a Consultant. To be able to choose, supported by UniPartners, multiple environments, multiple projects, multiple responsibilities is an excellent way to self-deployment and to grow richer.
Sharing knowledge means making the difference for your customer and results in being proud of your own realizations.

- Daan, Business Analist/Controller

Ik ben blij dat UniPartners mij de kans geeft om mezelf op te leiden en met hun begeleiding snel te groeien in mijn job.
Als Consultant ontwikkel ik eigenschappen die mij ook ten goede komen in het dagelijkse leven: communicatief, assertief, doelbewust.
Ik krijg ook continue kansen om mezelf te verbeteren. De waardering dat dit oplevert, is een leuke stimulans.

- Jeroen, Accountant

Als Consultant kom je in aanraking met diverse ondernemingen die actief zijn in verschillende sectoren. Je komt er in contact met enthousiaste collega’s waarmee je ervaringen kunt delen.
Met behulp van het uniek leerplatform dat UniPartners te bieden heeft, kan je zeer veel bijleren op korte termijn. UniPartners is kortweg een bedrijf dat investeert in zijn personeel en verder blijft groeien.

- Jeroen, Accountant/Controller

De afwisseling, vrijheid, flexibiliteit, persoonlijke begeleiding en opleidingen zou ik niet meer kunnen missen.

- Evelyn, Accountant

Zoals de naam al doet vermoeden, werkt UniPartners samen met vele partners om toffe projecten binnen te halen.
Door de vele opleidingen die aangeboden worden, is er voor ieder wat wils en ben je steeds op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. De opleidingen worden gegeven in een huiselijke omgeving en is dan ook tof om even bij te praten met je collega’s.
Een uitdrukking die ik hier al meerdere malen heb mogen ervaren: “Bij UniPartners voel je je goed in je vel”. Er wordt steeds aandacht besteed aan de vragen die gesteld worden en indien nodig wordt er een correcte oplossing geboden.
UniPartners vindt het belangrijk dat je als collega’s onder elkaar ook samen tijd doorbrengt naast het werk, daarom organiseren ze toffe familie-events en een uitgebreide teambuilding, waarvoor dank trouwens! 
Het leuke aan de job als Consultant is dat er veel variatie is in opdrachten, zo is er geen tijd voor verveling. Door het aanleren van verschillende werkmethodes, word je een ideale werkpartner binnen een bedrijf voor projecten van bepaalde duur.

- Wouter, Accountant

UniPartners is het ideale bedrijf om continue bij te leren. De verscheidenheid aan projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden zorgen hiervoor.
Op deze manier groei je tot een volwaardige professional met de nodige ondersteuning. Bij UniPartners staan de medewerkers ook centraal, dit is een absolute troef!

- Charles-Henry, Controller

Ik werk heel graag bij UniPartners. Er heerst altijd een leuke sfeer tijdens elk evenement. De collega’s zijn ook echt tof, zowel de Consultants als de staf.
Ik heb ook altijd een goede samenwerking gekend met UniPartners. De projecten zijn bovendien zo variërend en leerrijk. Kortom, ik ben tevreden over alles!

- Hajar, Accountant

Pagina's