Competence Centers

Vijf tracks voor succes

UniPartners ondersteunt volop de ontwikkeling van zijn volbloed professionals. Zo gaan ze continu vooruit in hun loopbaan en zetten ze mooie resultaten neer binnen een van onze vijf ‘tracks’ of Competence Centers.

Vandaag telt UniPartners vijf Competence Centers: kleine, flexibele en dynamische organisaties per vakdomein. Al onze consultants behoren tot minstens 1 Competence center. Daarbinnen worden ze optimaal begeleid en kunnen ze hun knowhow uitbreiden. Ze leren er andere gespecialiseerde collega’s kennen en doen nieuwe vaardigheden op.

Permanente ontwikkeling en groei

Onze Competence Centers zorgen voor een vruchtbare uitwisseling van kennis en ervaring – niet alleen binnen een domein, maar ook over de vakgrenzen heen. Daarbij wordt gespecialiseerde knowhow voortdurend uitgediept en up-to-date gehouden.

Individuele opleidingsbudgetten en workshops zorgen ervoor dat onze ICT- en financieel medewerkers steeds op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën, tools en methodes. De honger naar nieuwe kennis – een kenmerk van elke gepassioneerde professional - wordt zo ten volle gestild. Geen wonder dus, dat onze mensen zich zo goed in hun vel voelen.

Ontdek onze Competence Centers

  • APM Analisten & Projectmanagers
  • DOO Development Object Oriented
  • DBD Development & Databases
  • SYS Systeem & Netwerking
  • FIN Financial

Ga voor een carrière