Historiek

Ons verhaal

1999 – De geboorte van een jong en ambitieus veulen Een veulen van een dag oud staat al verrassend sterk op zijn eigen benen. En zijn blik staat al strak op de toekomst gericht. Zo was het ook bij UniPartners. Al vanaf de eerste dag waren we een opvallende verschijning in de ICT-wereld: jong, fris, dartel, springlevend en kerngezond. Klaar voor alle hindernissen.

2000-2006 – Werken aan sterkere spieren UniPartners kent al van bij de start een gestage en gezonde groei. Al snel worden we een vaste waarde in het Belgische ICT-landschap en in 2000 boeken we een mooi resultaat van 2,13 miljoen euro. We werken op dat moment samen met meer dan zeventig softwarebedrijven, systeemhuizen en constructeurs. Zo groeien we stap voor stap door tot een echte volbloed ICT-contractor. Nog altijd snel en fris, maar nu ook krachtig en soepel, en met een tomeloze energie. Onze belangrijkste karaktertrek? We zijn trouw en edelmoedig naar onze opdrachtgevers. In 2006 breiden we ook onze staf gevoelig uit. Dat is nodig om onze consultants te blijven omringen met goede zorgen. Ons opleidingsaanbod verruimt, de competence centers zien het levenslicht en onze consultants versterken permanent hun capaciteiten. Ook onze klanten appreciëren die uitbreiding.

2007 – Jumping én dressuur In 2007 doen we wat geen enkel ICT-bedrijf ons in België voorgedaan heeft: we richten onze pijlen naast ICT ook op Finance. Dat doen we voortaan zuiver als onderaannemer. Een gloednieuwe business unit, maar nog steeds dezelfde waarden: continue innovatie en kwaliteitsvolle dienstverlening. Voortaan lopen dus ook volbloed accountants, auditors en controllers in onze gebouwen rond.

Sinds 2009 – Internationale toernooien In 2009 en 2010 openen we vestigingen in Limburg en West-Vlaanderen. Van daaruit bedienen we meteen ook klanten in Oost-Vlaanderen, Nederland en Noord-Frankrijk. Die bieden we samen met Flanders Synergy aan onze klanten aan. Ons eigen team telt 140 medewerkers waarvan 85 procent op onze eigen loonlijst staat.

Eind 2012 trad de firma IT Consultants toe tot Unipartners en werd ze omgevormd tot Unipartners Freelance Services.Dit heeft ervoor gezorgd dat de zelfstandige ondernemers met de zorg eigen aan hun statuut ondersteund worden. Unipartners is hierdoor ook een kantoor rijker geworden, wat de bereikbaarheid, de communicatie en de service alleen maar ten goede komt!